Veure la portada ampliadaVeure la contraportada ampliada
POSTA DE SOL SENSE LLUNA
Memòries d'infantesa de la Guerra Civil

Descripció de l'obra

A Posta de Sol sense Lluna desfilen fets de la vida quotidiana i col·lectiva dels anys tràgics de la Guerra Civil i de la postguerra immediata. L’autor evoca el període de joventut que va viure a Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat: els bombardejos de l’aviació italiana i alemanya que sembraven el terror entre la població civil; la fam i la lluita per la supervivència i la duresa de les notícies que arribaven del front anunciant la mort d’amics i coneguts.

Posta de Sol sense Lluna és alhora un relat de les experiències viscudes en aquells anys, i una crònica suggerent i impactant d’un dels períodes més tristos de la nostra història contemporània. Però és també un llibre emotiu que el lector llegirà d’una tirada, perquè tradueix vivències universals, com ho són l’amor, l’odi, el terror i, també, l’esperança. Aquest és, en definitiva, un llibre que a través del relat de l’experiència de l’autor retrata de manera fidedigna el que va ser la vida catalana per a un nen en aquells anys difícils.

Característiques tècniques de l'obra

Títol:
POSTA DE SOL SENSE LLUNA
Subtítol:
Memòries d'infantesa de la Guerra Civil
Autor:
DOMÈNEC PASTOR PETIT
Any:
ABRIL 2009
Format:
15,5 x 23,5 cm. 280 pàgines
ISBN:
978-84-92437-22-1
Preu:
18 euros

Autor

Domènec Pastor Petit (l'Hospitalet de Llobregat, 1927) és un dels màxims experts en espionatge de tot Europa. Escriptor prolífic, ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació i en revistes científiques i culturals.

Al llarg de la seva obra, iniciada el 1962 amb Espías en acción, Pastor Petit ha publicat nombrosos llibres, com ara La República devastada. La mujer en el espionaje (1970), Dossiers secretos de la Guerra Civil (1978), Els espies catalans (1998), Diccionario Enciclopédico del Espionaje (1996), Els espies catalans (2006) i Traïdors a Catalunya (Editorial Base, 2007).

Ara, amb Posta de Sol sense Lluna, s’ha decidit a narrar les seves memòries de la Guerra Civil i la primera postguerra, una època marcada pel dolor, la misèria i la desesperança.

EDITORIAL BASE   Correu electrònic info@editorialbase.com
c/ Breda nº 7.   Barcelona 08029
Telèfon: 93.321.02.02    Fax: 93.410.39.78

IniciPresentacióCatàlegPremsaRecerquesDistribucióEnllaçosContacti'ns