PRESENTACIÓ APOGRAPHA

Editorial Base té com a principal objectiu l'elaboració de facsímils que per la seva importància històrica i jurídica mereixen ser reeditats per poder estar a l'abast d'un públic més ampli.

No obstant això, aquestes obres, a causa de l'elevat cost de producció, són elaborades amb tiratges molt curts, fet que les converteix en llibres únics d'una bellesa i importància històrica dignes d'un autèntic bibliòfil.

Editorial Base va ser fundada l'any 1972. Els seus dos primers llibres, realitzats amb tiratges molt curts i numerats, van ser un exit clamorós i es van esgotar en un temps rècord. Per una sèrie de circumstàncies, l'empresa deixà d'editar.

Avui, Editorial Base reneix per tornar a presentar obres d'interès universal que desitgem que siguin del seu gust i que segur que farà la delícia d'estudiosos i bibliòfils.

Pot veure una mostra de l'Exposició de Llibres de la col·lecció Apographa Historica Cataloniae feta a Pedralbes Centre (Barcelona).

CANÇONER POPULAR - Cançons populars catalanes aplegades per Aureli CapmanyPráctica y estilo de celebrar cortes en el reino de Aragón, principado de Cataluña y reino de Valencia y una noticia de las de Castilla y Navarra - Estudi de l’obra realitzat per Eva Serra i Josep FontanaLES QUATRE GRANS CRÒNIQUES - LA MEMÒRIA DELS REISLLIBRE DELS QUATRE SENYALS - Libre dels qvatre senyals, del general de cathalvnya. Contenint diuerfos Capitols de Cort, Ordinations, declarations, priuilegis, y cartas Reals fahents per lo dit General.Llibre Verd de BarcelonaConstitutions i Altres Drets de Catalunya - Compilacions de 1495, 1588-1589 i 1704Proclamación Católica - a la magestad piadosa de Filipe el Grande

Editorial Base, que té com a principal objectiu crear obres d'elevada qualitat a un preu assequible, treballa de forma totalment independent amb una filosofia diferent de les altres editorials.
Difondre la cultura i evitar la desaparició d'obres d'interès històric i jurídic - que en l'actualitat són el tresor d'uns pocs - són la nostra filosofia.

Els nostres facsímils es converteixen en una inversió rendible al llarg del temps, no només per la seva escassetat, sinó pel seu interès, que és el que realment es valora d'un llibre, sense oblidar mai la qualitat de l'obra perquè aquesta perduri per a l'eternitat.

Marca Hispanica sive Limes Hispanicus - Marca hispanica sive limes hispanicus, hoc est, Geographica & historica descriptio Cataloniae, Ruscinonis, & circumjacentium populorum.Paris, Franciscim Muguet.Constitutions y Altres Drets de CATHALUNYA - Compilats en virtut del capitol de cort LXXXII.Anales de Cataluña - Anales de Cataluña y Epílogo breve de los Progressos, y famosos Hechos de la Nación Catalana, de sus Santos, Reliquias, Conventos y singulares Grandezas; y de los más señalados, y Eminentes Varones, que en Santidad, Armas y Letras han florecido desde la primera Población de España Año del Mundo 1788 antes del nacimiento de Christo 2174 y el Diluvio 143 hasta el presente de 1709.Practica, Forma, y Stil, de celebrar Corts Generals en CatalunyaFin de la Nación CatalanaCataluña 1900 - Estudio acerca de las condiciones de su engrandecimiento y riquezaLa Ciutat de Girona

EDITORIAL BASE   Correu electrònic info@editorialbase.com
c/ Breda nº 7.   Barcelona 08029
Telèfon: 93.321.02.02    Fax: 93.410.39.78

IniciPresentacióCatàlegPremsaRecerquesDistribucióEnllaçosContacti'ns